1. Idee

La inceput este ideea de a modifica un regulament sau o prevedere airsoftistica.

Ideea este conturata intr-un proiect. Primeste o forma, care ulterior incepe drumul sau elaborat pana a ajunge la stadiul final de modificare. Nu toate ideile au valoare, nu toate ideile sunt posibile din varii motive: financiare, logistice, nu sunt sustinute de o majoritate, etc. Din acest motiv ideea isi incepe drumul COD

Propunere & Documentare

2. Propunere & Documentare

Fiecare idee devenita proiect trebuie argumentata solid.

Pentru a alcatui o propunere bazata pe ideea noastra, aceasta trebuie inainte de toata sa fie documentata. Trebuie sa isi demonstreze utilitatea, trebuie sa isi demonstreze aplicabilitatea si trebuie sa evidentieze beneficiile pe care le aduce. Trebuie sa documentam necesitatea subiectului din propunere si trebuie sa gasim o majoritate care sa creada in argumentele noastre.

Testare & Revizuire

3. Testare & Revizuire

Orice proiect trebuie inainte de toate testat intr-un cadru restrans si controlat.

Inainte de aplicare modificarile propuse care pana acum erau pur teoretice trebuiesc puse la lucru. Faza de testare este foarte dificila, deoarece trebuie facuta o monitorizare intr-un cadru de joc controlat. Bazat pe rezultatele testarii este posibil sa fie necesare ajustari si retestare pana cand se obtine o varianta finala care are valoare.

IMPLEMENTARE

4. Implementare

Dupa ce a parcurs un drum lung proiectul nostru trebuie implementat.

Implementarea necesita timp si este un proces in care sunt implicati toti partenerii COD, in egala masura. Modificarile trebuie sa ajunga in regulamentele si procedurile fiecaruia si ele trebuiesc aplicate pe teren. Dupa o perioada de testare se reverifica daca variantele alese sunt optime. Daca in acest proces credeti ca puteti fi de ajutor nu ezitati sa ne contactati:

CONTACTATI-NE

Contacteaza COD – Airsoft Events Agreement Si Contribuie si TU

Feedback-ul Tau este Foarte Important pentru Noi.