Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Jocul nostru de airsoft incepe cu o poveste:

Povestea continua,nimic nu este decis ,Zeii nu si-au ales inca invingatorul !!
Nimanui nu-i venea a crede ca demoralizatii si slab inarmatii soldati ZAF au reusit aproape imposibilul,sa stopeze inaintarea impetuoasa a puternicei si bine inzestratei armate KSF.Stirile care inundau agentiile de presa ale Lumii au fost primite cu scepticism,nimeni nu putea crede asa ceva,a durat zile bune pina cand informatiile au fost confirmate de imagini din satelit si drone-spion.

Secvente apocaliptice se derulau pe ecranele televizoarelor.Peste tot zaceau tancuri distruse,camioane abandonate,material antiaerian scos din functiune.Dramatismul momentului era completat si de zecile de soldati KSF care se retrageau in dezordine catre locul de unde declansasera atacul in vara trecuta.Fetele lor exprimau ingrijorare,deznadejde si uimire.Nu-si explicau cum a fost posibil sa fie infranti si umiliti de o forta a carei identitate aproape disparuse dupa batalia de la granite.

Un observator atent putea insa citi foarte usor ca pe fetele lor,pe langa disperare,umire si deznadejde,se instala incet incet si-o alta atitudine.Aceea a soldatului superior,bine antrenat si inarmat,dornic sa-i plateasca oponentului exact cu aceeasi moneda.Pareau extrem de dornici sa stearga cat mai curand pata urata de pe uniformele lor.Aveau la dispozitie comandanti si mijloacele necesare sa faca asta.

Niciuna dintre tabere nu-si imagina insa ca toate planurile lor vor putea fi puse in pericol de o forta a carei importanta devenise peste noapte de luat in calcul.Cercetasii Brigazii “James Hunt” intariti cu dezertori din ambele tabere isi sporisera forta de lovire prin atacarea convoaielor KSF si ZAF.Bine aprovizionati si echipati isi doreau sa aplice o lovitura mortala ambelor tabere si sa preia controlul absolut asupra cailor de aprovizionare.Botezata curand “Ruta James Hunt”,fosta cale de transport a proviziilor KSF si ZAF va fi martora unor evenimente care vor influenta echilibrul de forte din zona.

Vor reusi fortele ZAF sau KSF sa-si recupereze liniile de aprovizionare? Cercetasii colonelului James Hunt vor fi in stare sa tina piept unor forte inca superioare numeric? Lupta pentru provizii,lupta pentru supravietuire in regiune este gata sa inceapa.Zarurile au fost aruncate.Vom vedea cine va avea castig de cauza in Desert Storm-Old Blood.

Informatii despre eveniment

Pe tot parcursul evenimentului vom pune la dispozitia participantilor spatii de parcare si campare, catering , toalete ecologice, surse de apa potabila (dozatoare sau imbuteliata) surse de curent si magazin cu produse de airsoft. In procesul de inscriere puteti opta pentru obiecte cu cost suplimentar cum ar fi patch-uri de PVC(eveniment + factiuni) sau tricoul oficial. Pretul unui bilet include harta terenului, banderola de ranit, asistenta medicala la nevoie, loc de parcare si camping pazit. talon de participare la tombola cu premii, si un eveniment organizat conform standardelor COD.

Etape de inscriere si modul cum poate varia pretul unui bilet:

  • 100 lei pentru plata intre 1 Martie – 31 Martie.

  • 140 lei pentru plata intre 1 Aprilie – 14 Mai.

  • 200 lei pentru plata intre 15 Mai – 31 Mai.

Intr-o locatie superba, intretinuta, si cu ajutorul unei echipe numeroase am creat ceea ce noi consideram cel mai antrenant joc de airsoft. Cu un profil orientat catre lupta urbana, evenimentul se desfasoara pe un teren care pune la dispozitie peste 20 de structuri complexe, incercuite de vegetatie chiar si padure pe alocuri. Te asteptam sa afli daca poti face fata actiunilor numeroase, distantei mici de respawn, si multe ore in bataia focurilor.