Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Scenariu Overload 2019 Shadow Gambit

O tara corupta, framantata de un razboi civil. La conducerea Armatei Nationale Taira, guvernul actual a adus un general renumit, dur si cu experienta, Nicholas Clutterbuck, fost comandant al Armatei Nationale din Bristenia (BNA). Scopul final al acestuia este nimicirea Fortelor de Gherila (Golden Rats) si de a restaura linistea in Republica. Totodata trebuie sa asigure securitatea exploatarii resurselor oficiale (petrol, diamante), dar si a plantatiilor de coca si transportul acestora in tara vecina. Convoaiele pot circula doar terestru, printr-o trecatoare muntoasa marginita de Shadow Jungle. Paza exploatarilor minerale si a convoaielor este asigurata de o companie internationala de securitate Chimera Corp, coplesita de atacurile tot mai indraznete ale rebelilor. Nicholas Clutterbuck a deplasat in zona o armata foarte bine pregatita care urma victorilor avute in jungla si-a castigat renumele de Taira Tigers.

Fortele de gherila (Golden Rats) sunt civili, revoltati, satui de teroarea impusa de armata si de saracia tot mai crunta in care traiesc, guvernul corupt acaparand toate bogatiile tarii.
Chiar daca se confrunta cu lipsa banilor, armamentului si o pregatire militara insuficienta, Golden Rats au reusit pana acum sa creeze probleme serioase guvernului Taira si pierderi in randul mercenarilor care asigura paza facilitatilor de la care au reusit sa captureze echipament militar performant. Un ajutor nesperat a venit de la dusmanul declarat al generalului Nicholas Clutterbuck, fostul comandantul al armatei din Kazîr (KAF), Generalul Piotr Mitzikovski.
Militar de cariera, calit in razboaiele cu Bristenia, acest nemesis al lui Clutterbuck, trece granita insotit de un grup de oameni de incredere, fosti luptatori KAF, care refuza sa accepte situatia din Bristenia, pregatiti sa ajute fortele de gherila sa elibereze populatia de teroarea Taira Tigers si de dictatura coruptului guvern Taira, visand la o Republica pe care sa o conduca dupa bunul lui plac.

Conflictul a atras atentia Coalitiei Internationale care monitorizeaza extrem de atent evenimentele, fiind pregatiti sa intervina.

Zarurile au fost aruncate! Jocurile sunt facute, batalia pentru Taira incepe, oare cine o sa fie castigatorul?

Calendarul Evenimentului

Sosirea si check-in/crono vor incepe de joi (05.09.2019) la ora 12:00 pana la ora 18.00 si vor continua vineri (06.09.2019) de la ora 08.00 pana la ora 12.00. Toate operatiunile de inregistrare vor fi incheiate la ora 12:00.

  • Start-joc va fi vineri (06.09) la 14:00.

  • Stop-joc va fi duminica dimineata (08.09) la ora 10.00.

  • Jocul se va desfasura si pe timpul noptii.

Intervalul efectiv de joc este vineri 06.09 ora 14:00 – duminica 08.09 ora 10:00. Va asteptam plini de fairplay si pofta de distractie, si va asiguram ca toata echipa organizatorica Overload Crew cat si COD fac toate eforturile posibile ca toata lumea sa aibe o experienta placuta.