Campanie Umanitara Civil War.

Campanie ACS Ludus Legio ” Warrior Blood from Civil War”, Doneaza sange si poti castiga prin tragere la sorti 3 bilete si 5 tricouri la evenimentul aniversar Civil War. Numai cu ajutorul vostru putem face lucruri deosebite. Ajutati-ne sa ajutam oamenii care au nevoie de sange, si participati la tombola noastra. Putem arata ca in airsoft exista mult mai mult decat tras cu bile.

Detaliile Campaniei.

Conditii: pentru a putea castiga un bilet la tombola la eveniment trebuie sa fii jucator de airsoft cu experienta sau sa ai o recomandare de la un club cu o vechime de cel putin 2 ani, sa nu ai interdictii la alte evenimente de airsoft. In cazul in care nu indeplinesti aceste conditii dar ai castigat un bilet la tombola, iti vom trimite in locul biletului un tricou personalizat.

Adeverinta cu numele si prenumele donatorului este considerata valabila doar daca este eliberata in intervalul de timp al derularii campaniei ACS LUDUS LEGIO – CIVIL WAR: 01.03.2019 – 29.03.2019

Nu sunt valabile alte dovezi in afara adeverintelor stampilate de centrele de donare sange. Link inscriere: https://goo.gl/forms/KeXWaHdI5OI5STAc2. Pentru neclaritati va stam la dispozitie la email: civilwar.luduslegio@gmail.com si nu uitati ca apreciem gestul vostru!

“CivilWar are deja experienta in a determina miscari umanitare, si noi organizatorii credem ca comunitatea de airsoft este o resursa foarte bogata in oameni de calitate. Participantii la Civil War nu exceleaza numai prin calitatile de jucatori sau fairplay ci acestia au grija si de societatea din care fac parte aducandu-si aportul.”

Detalii suplimentare pot fi obtinute de la organizatori pe toate canalele de comunicare oficiale. Va asteptam in numar cat mai mare atat la eveniment cat si la toate campaniile noastre. Impreuna putem sa ii ajutam pe cei care se afla la nevoie.

Articole recente

Comentarii recente

  Arhive

  Categorii

  Meta

  Articole recente

  Inscrie-ti Evenimentul in COD si Contribuie si Tu

  Alaturate si Tu Familiei COD si Ajuta-ne sa Construim .