Shadow Gambit 2019.

Overload anunta editia din 2019 a evenimentului sau, care va purta numele Shadow Gambit. Organizatorii introduc pentru anul acesta doua factiuni complet noi, si da asta inseamna patch-uri noi, storyline nou, misiuni noi si cine stie cate alte lucruri se vor schimba anul acesta fata de anul precedent. Data evenimentului a fost fixata pentu 06-09.09.2019

Event Invite Only

Din dorința de a crește nivelul jocului și a promova responsabilitatea în rândul cluburilor și al echipelor de airsoft din Romania dar și pentru a diminua riscul de accidentare și numărul de conflicte între jucători, am hotărât ca si această ediție a OVL să fie invite-only.

Procedura de înscriere va funcționa după cum urmează:

 • Vom publica pe pagina web a eventului un formular online prin intermediul căruia reprezentanții cluburilor / echipelor doritoare vor trimite o cerere de participare

 • Pe baza cererii aplicanții vor primi un tabel nominal ce trebuie completat cu datele membrilor care doresc să ia parte la event

 • După completare tabelele vor fi trimise la o adresă de email pusă la dispoziție de către organizatori.

 • Participanții validați vor fi trecuți pe listele oficiale de înscriși și vor fi anunțați pe pagina web a eventului. Confirmarea înscrierii se va face și prin email.

Mențiuni importante:
Cluburile și echipele își asumă întreaga răspundere pentru membrii participanți la eveniment. Eventualele penalizări în urma incălcării regulamentului extins al OVL 2019 se vor aplica atât la nivel individual cât și la nivel de club / echipă.
Independenții pot fi preluați pe listele cluburilor / echipelor prietene și vor fi supuși aceluiași regim precum membrii obișnuiți (atrag răspunderea întregii echipe sau a clubului)

“Evenimentul din 2019 va fi la un nou nivel. Pregatim surprize pentru participantii nostri. Estimam ca anul acesta vom avea un numar mai mare de participanti fata de editiile trecut, si consideram ca am ajuns la maturitatea necesara sa obtinem un eveniment exemplar chiar cu o participare numeroasa”

Later EDIT: Perioada invitatiilor s-a incheiat, si am intrat in perioadata trimiterii tabelelor cu jucatorii nominali care urmeaza sa participe la eveniment. Transmiterea tabelelor este admise pana pe data de 15 martie 2019.

Articole recente

Comentarii recente

  Arhive

  Categorii

  Meta

  Articole recente

  Inscrie-ti Evenimentul in COD si Contribuie si Tu

  Alaturate si Tu Familiei COD si Ajuta-ne sa Construim .