Deschidere Inscrieri.

Incepand cu 01 Martie 2019 organizatorul, Desert Storm Crew anunta deschiderea procedurilor de inscriere pentru evenimentul din 2019, Old Blood. Povestea si regulamentul de joc au fost publicate pe site-ul oficial al evenimentului https://www.desertstorm.ro . Procedura de inscriere este formata din 3 etape, iar pretul biletelor este diferit pentru fiecare etapa in parte.

Procedura de Inscriere.

Inscrierile se proceseaza online, aratandu-va intentia prin a completa formularul . Formularul este disponibil si pe site-ul oficial cat si pe pagina de facebook. Prima sesiune de inscrieri se incheie pe 31 Martie iar biletele au cel mai scazut pret. Pentru confirmarea prezentei este necesara completarea formularului si achitarea contravalorii biletului.

 • 1 Martie – 31 Martie 2019 – pretul biletelor este de 100 lei.

 • 1 Aprilie – 14 Mai – pretul biletelor va fi de 140 lei.

 • 15 Mai – 31 Mai 2019 – pretul biletelor este de 200 lei.

Plata se va face intr-un cont ce va fi comunicat in e-mail-ul de confirmare a participarii, primit in maxim 24 de ore de la data inscrierii. Numarul maxim de locuri disponibile este de 300. Inscrierile se vor procesa pe sistemul primul venit primul servit.

“In 2019 Desert Storm este mai puternic ca niciodata, si programul de organizare a evenimentului este mai ambitios ca niciodata. Daca v-ati obisnuit cu dozatoare de apa rece in respawn sau cu o arena plina de leduri, in 2019 surprizele vor de proportii. Sub egida No mercy, No regret, Just violence, noi organizatorii va intrebam: Credeti ca puteti face fata unei furtuni ?”

In timpul procesului de inscriere organizatorul a pus in vanzare patch-uri de PVC atat pentru factiuni cat si pentru eveniment si tricouri. Judecand dupa primele cifre biletele se vor finaliza foarte repede anul acesta, motiv pentru care va sugeram sa va grabiti!

Articole recente

Comentarii recente

  Arhive

  Categorii

  Meta

  Articole recente

  Inscrie-ti Evenimentul in COD si Contribuie si Tu

  Alaturate si Tu Familiei COD si Ajuta-ne sa Construim .