Project Description

Numar Unic COD

Numarul unic COD este un concept transformat in proiect care inglobeaza multiple valori intr-un sigur proiect. Pe scurt, toti participantii COD vor poseda un numar unic, indiferent la ce eveniment participa. La prima inregistrare acestia primesc numarul lor, care nu se poate inlocui. Cu ajutorul acestui numar unic, fiecare jucator primeste oportunitatea de a-si crea propriul profil. Toate interactiunile sale cu evenimenimentele sau cu partenerii COD vor face referire la acest numar.

Cu ajutorul acestui numar unic vom putea urmari experienta jucatorului in raport cu toate evenimentele COD. Vom putea observa comportamentul jucatorului pe termen indelungat, vom putea renumera jucatorii care detin o activitate intensa in cadru COD si vom putea monitoriza abaterile regulamentare. Intentia proiectului este sa eliminam de pe terenul de airsoft conceptul conform caruia daca participi la un eveniment national nimeni nu stie ce faci tu pe teren.

Infrastructura Comuna

Consideram inutil ca jucatorii nostri sa furnizeze date de contact in mod repetat, si consideram o pierdere de timp sa cheltuim momente pretioase pentru procese care se pot automatiza printr-o infrastructura comuna. Va puteti astepta ca in viitor inscrierea la un eveniment national sa se rezume la COD1412 si asta a fost. Vom avea datele personale si de acolo va vom comunica pasii pe care trebuie sa ii urmati. Iata numai cateva beneficii

  • Economiseste Timp si Efort – Atat din timpul organizatorului cat si a jucatorului

  • Evidenta Centralizata – Sporeste toate procesele necesare manipularii datelor personale
  • Monitorizare Prezentei – Putem determina jucatorii fideli
  • Arbitraj Corect – Bazat pe istoricul fiecarui jucator
  • Respectarea Regulamentului – Sporim respectarea regulamentelor

Numarul COD va fi unicul identificator al jucatorilor pe teren, si cu ajutorul acestui numar vom putea tine evidenta evenimentelor pe teren. Spre exemplu un caz accidental de tragere sub med de la un eveniment va fi cunoscut si organizatorilor urmatorului eveniment. Pentru mai multe detalii vizitati detaliile proiectului.

Aplicarea Numarului Unic

Jucatorii vor primi gratis pentru prima oara din partea organizatorilor vesta COD (carpa mortului). Vestele vor fi unice si fiecare jucator va deveni responsabil pentru vesta sa. Cu alte cuvinte vesta devine buletinul lor airsoftistic. Vesta va avea imprimat pe ea foarte vizibil numarul COD. Prin aceasta modalitate eliminam „rugamintile” de a fi prezentate numerele de banderole. Numerele COD vor fi vizibile tot timpul de la distante mari.

In caz de pierdere sau distrugere a vestei, aceasta trebuie sa fie inlocuita numai de COD sau de organizatorii evenimentelor. Prin acest proces nu numai ca vom avea beneficiile unui numar unic de inregistrare a jucatorilor ci vom avea si un standard de carpa mortului care va ajuta la identificarea jucatorilor off-game. Speram sa incheiem moda sferturilor de veste reflectorizante atarnate dintr-un colt de buzunar.

Un Nou Inceput Pentru Avantaje

Evidenta unica a jucatorilor pe timpul desfasurarii mai multor evenimente, permite organizatorilor sa puna in aplicare discount-uri sau promotii, sa monitorizeze prezenta si sa aloce avantaje economice pentru loialitate. Alcatuim profilul jucatorului si cu ajutorul acestui putem sa imbunatatim experienta sa pe teren, la toate evenimentele partenere COD.

Profil Complet

Profilul comun al fiecarui jucator este foarte important pentru noi. Pe langa detaliile airsoftistice este foarte relevant sa cunoastem abilitatile speciale ale participantilor la evenimentele COD. Consideram ca este oportun pentru toata lumea sa stim daca avem pe teren jucatori care sunt acreditati in acordarea de prim-ajutor. In eventualitatea unu incident neplacut, suntem sigur ca ne-ar ajuta.

Profilul fiecarui jucator ne va ajuta sa arbitram situatiile de calcare a regulamentului si ne va ajuta sa punem actiunile jucatorului intr-un context mai larg prin care sa intelegem daca face parte dintr-un incident accidental sau daca obisnuiesne sa nu respecte reguli. Totodata credem ca putem ajuta si sustine jucatorii sa inteleaga si sa-si insuseasca mai usor regulamentele de airsoft daca observam un obicei al incidentelor. Numarul unic de evidenta COD aduce beneficii reale:

Simplificam procesul de inscriere deoarece jucatorii nu mai nevoiti sa completeze formulare peste formulare. Daca au participat la un eveniment COD, ei vor fi cunoscuti de toti partenerii COD
Sistemul banderolelor poate fi considerat de unii incomod la purtare si se pot distruge usor. Solutia noastra este rezistenta in timp si elimina situatia indiscreta in care jucatorii sunt obligati sa solicite numarul de banderola. Numerele COD vor fi usor vizibile pe carpa mortului.
Odata ce vom avea date despre experienta si performanta fiecarui jucator in parte procesul de echilibrare a factiunilor va fi mult mai simplu si mai eficient, producand jocuri mult mai competitive si distractive
Proiectul nostru a fost construit pentru a spori respectarea regulilor de joc. O evidenta istorica corecta, ne ajuta sa putem aplica regulamentul in mod corect pe terenul de airsoft. Incercam tot timpul sa punem intr-o balanta echilibrata drepturile si interesul unui singur jucator in raport cu drepturile comune a celor multi.
Daca abaterea regulamentara este repetata si foarte grava, in canzul in care organizatorii vor argumenta suficient de solid un BAN permanent, acesta se va aplica la toti partenerii COD. Numarul unic si infrastructura comuna permite sa eliminam persoanele care nu doresc sa mai joace airsoft cu noi.

Indiferent daca sunteti organizatori sau simpli participanti, la COD consideram ca este o preocupare a noastra, a tuturor sa pastram jocul de airsoft curat si fara incidente. Suntem de parere ca singurul mod in care putem obtine acest rezultat este printr-o munca sustinuta, calculata si demonstrata. Numarul unic COD va demonstra calitatea jucatorilor in timp, si ii va evidentia pe cei problematici. Speram ca sistemul nostru sa ii descurajeze si speram ca noi sa ii sprijinim pentru a se corecta. Impreuna putem fi mai buni.

Avantaje si Beneficii

Proiectul nostru aduce beneficii majore deopotriva organizatorilor cat si participantilor. Incepand cu sporirea respectarii regulamentelor si terminand cu fluidizarea procesului de check-in, suntem nerabdatori sa vedem cum vor folosi aceasta evidenta evenimentele pentru campanii de marketing si premiere a jucatorilor. Daca vor ajunge sa premieze prezenta la un numar de evenimenimente sau respectarea scenariului de joc nu stim, ce stim in schimb este Numarul Unic COD este fundatie peste care se poate cladi foarte frumos.

Proiectul se afla acum in faza de implementare si daca aproximarile noastre sunt corecte ne asteptam ca in 2019 sa vedem primele veste pe terenul de airsoft, moment in care infrastructura informatica ar trebui definitivata. Va invitam alaturi de evenimentele care implementeaza acest sistem sa va simtiti bine pe terenul de airsoft.

AU IMPLEMENTAT PROIECTUL

Civil War
Civil WarEveniment CQB + OpenSpaces
Eveniment organizat la Ludus de ACS Ludus Legio intr-o zona care cuprinde conflict de tip CQB si pe alocuri exista spatii deschise cu vegetatie.Numar de jucatori aproximativ 400.
Overload
OverloadEveniment MilSim Invite Only
Eveniment organizat de Overload Crew in apropiere de Sibiu, la Marsa. Specificul evenimentului este MilSim si participarea se face pe sistem invite only. Numar de jucatori aproximativ 600.
Desert Storm
Desert StormCQB + OpenSpaces
Eveniment organizat la Constanta de catre Desert Storm Crew. Evenimentul se desfasoara intr-o locatie CQB plina de cladiri si pe alocuri cu zone de vegetatie usoara. Numar de jucatori aproximativ 400.

Inscrie-ti Evenimentul in COD si Contribuie si Tu

Alaturate si Tu Familiei COD si Ajuta-ne sa Construim .