Project Description

Semnalistica Comuna COD

Proiectul COD Semnalistica Comuna isi propune ca toate evenimentele care fac parte din COD sa foloseasca pe terenul de joc IN-Game si Off-Game panouri de semnalizare imbunatatite si sa marcheze terenurile mai bine decat in prezent. Acest efort este posibil la comun folosind resurse comune. Utilitatea panourile este de a ghida simplu si usor participantii catre zonele de interes pentru a transmite mesaje utile.

Elementele de semnalizare vor identice la toate evenimentele, astfel speram sa comunicam mai bine organizare evenimentului si sa construim impreuna cu participantii nostri un obicei, usor de retinut si de reperat indiferent pe ce teren ne aflam.

Elemente de Semnalizare Standardizate

Standardizarea elementelor de semnalizare este inca un subiect unde credem ca este loc de imbunatatire. Fie ca discutam de zonele offgame adica parcare, campare, punct de informare, punct medical fie ca discutam de zone In-Game HQ, respawn, arbitru, zone cu acces limitat toate vor beneficia incepand cu 2019 de panouri de semnalizare noi, comune tuturor evenimentelor partenere. Putem nota ca si beneficii:

  • Siguranta – Marcarea corecta si vizibila a zonelor Off-game
  • Fluiditate – Marcarea corecta a punctelor de interes
  • Uniformizare – Obisnuinta naste obiceiuri bune
  • Accesibilitate – Vizibile ,usor de citit si inteles
  • Comunicare corecta – Marcaje offgame sau zone cu acces limitat

O comunicare corecta pune bazele unei relatii puternice si speram ca prin adoptarea acestor masura jucatorii sa fie mai bine informati, si sa aibe acces mai usor la resursele de care au nevoie, cand au nevoie de ele. Totodata speram sa usuram procesul de organizare si sa micsoram numarul jucatorile care incalca regulile stabilite de organizatori.

Avantaje si Beneficii

Preconizam ca in 2019 sa existe la dispozitia organizatorilor mult mai multe elemente de semnalizare decat in prezent si jucatorii sa se foloseasca cu incredere de ele. Obisnuinta de a cauta un element grafic care sa te indrume trebuie sa devina reflex deoarece standardizarea elementelor face ca sa se poata orienta mai usor pe orice teren s-ar afla.

Proiectul se afla acum in faza de implementare. Ne bazam pe parerile participantilor nostri pentru a vedea care sunt zonele in care putin imbunatati, si ne bazam pe partenerii COD pentru a transforma nevoile participantilor in realitate.

AU IMPLEMENTAT PROIECTUL

Civil War
Civil WarEveniment CQB + OpenSpaces
Eveniment organizat la Ludus de ACS Ludus Legio intr-o zona care cuprinde conflict de tip CQB si pe alocuri exista spatii deschise cu vegetatie.Numar de jucatori aproximativ 400.
Overload
OverloadEveniment MilSim Invite Only
Eveniment organizat de Overload Crew in apropiere de Sibiu, la Marsa. Specificul evenimentului este MilSim si participarea se face pe sistem invite only. Numar de jucatori aproximativ 600.
Desert Storm
Desert StormCQB + OpenSpaces
Eveniment organizat la Constanta de catre Desert Storm Crew. Evenimentul se desfasoara intr-o locatie CQB plina de cladiri si pe alocuri cu zone de vegetatie usoara. Numar de jucatori aproximativ 400.

Inscrie-ti Evenimentul in COD si Contribuie si Tu

Alaturate si Tu Familiei COD si Ajuta-ne sa Construim .